Végre!

Végre 3 nap után ismét él honlapunk! A kihagyás tudatos volt, hiszen rendszeres látogatóinknak biztosan első pillanatban feltűnik majd h. teljesen átalakítottuk oldalainkat. Reméljük elnyerjük az Önök tetszését és könnyen és sikeresen tudják használni weboldalunkat. 2 menüpont még nem készült el teljesen, de a mérlegek és a szolgáltatások feltöltését folyamatosan végezzük! Ide kattintva küldhető vélemény, vagy új üzenet nekünk. Az oldal böngészéséhez jó szórakozást kívánok!

Árp szerk.

Hozzászólás zárolva.

Üzletpolitikánkról:

Nálunk a vevő az első! Igyekszünk mindenben vásárlóink igényeit kielégíteni! Tudjuk a mai világban mindenkinek nagyon fontos szempont az ár. Törekszünk a mindig legkedvezőbb áron adni termékeinket, de nem minden áron! Az olcsó ár nem mehet a minőség rovására. Célunk precíz, minőségi mérlegek eladása, hogy a vásárló ne csak a kapuig, hanem hosszú éveken át legyen elégedett!

Termékeinkről:

Kínálatunk nagyon szerteágazó és bőséges! Szinte minden mérlegelési feladatra tudunk megfelelő mérleget adni! Több száz mérleg közül választhat! Hogy senki se vesszen el a hatalmas kínálatban, több segítséget is nyújtunk: honlapunk mérlegek menüpontjába folyamatosan, rendszerezve töltjük fel a modelleket, ha szolgáltatások menüpontunkban kér árajánlatot, igényeit leírja mi személyre szabott ajánlatot küldünk, de ha felkeres bennünket személyesen is szívesen segítünk!