Céges papírok, dokumentumok

A megsárgult korabeli dokumentumok között tallózva, akár 100 évet is visszamehetünk  a múltba..

Nagyítható cikkek:
(a képekre kattintva új lapon nagyobb méretben jelennek meg a cikkek, illetve lementve tovább nagyíthatók)

Alapito iparjegy 1870. Arajanlat nemetul. Cegismerteto. Foldmives Szovetkezet. Francia cikk 1930. Kepeslap. Levelezolap 2 fele. megrendelo MERLEGUZEM MERLEGUZEM_hat MERLEGUZEM_nemet Szovetkezeti cikk.

Üzletpolitikánkról:

Nálunk a vevő az első! Igyekszünk mindenben vásárlóink igényeit kielégíteni! Tudjuk a mai világban mindenkinek nagyon fontos szempont az ár. Törekszünk a mindig legkedvezőbb áron adni termékeinket, de nem minden áron! Az olcsó ár nem mehet a minőség rovására. Célunk precíz, minőségi mérlegek eladása, hogy a vásárló ne csak a kapuig, hanem hosszú éveken át legyen elégedett!

Termékeinkről:

Kínálatunk nagyon szerteágazó és bőséges! Szinte minden mérlegelési feladatra tudunk megfelelő mérleget adni! Több száz mérleg közül választhat! Hogy senki se vesszen el a hatalmas kínálatban, több segítséget is nyújtunk: honlapunk mérlegek menüpontjába folyamatosan, rendszerezve töltjük fel a modelleket, ha szolgáltatások menüpontunkban kér árajánlatot, igényeit leírja mi személyre szabott ajánlatot küldünk, de ha felkeres bennünket személyesen is szívesen segítünk!