Hibabejelentés

Mostantól nem fontos telefonálnia, ha mérlege elromlott, hanem elég pontosan kitölteni az alábbi táblázatot majd a “küldés” gombra kattintania és mi felvesszük a kapcsolatot Önnel!
(a küldés gombra kattintva tudomásul veszem hogy az adataimat kezelik)

 

Ügyintéző neve (kötelező)

Cégnév (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

A mérleg típusa (kötelező)

A hiba rövid leírása

Kérjük írja be az alábbi kódot:
captcha

Üzletpolitikánkról:

Nálunk a vevő az első! Igyekszünk mindenben vásárlóink igényeit kielégíteni! Tudjuk a mai világban mindenkinek nagyon fontos szempont az ár. Törekszünk a mindig legkedvezőbb áron adni termékeinket, de nem minden áron! Az olcsó ár nem mehet a minőség rovására. Célunk precíz, minőségi mérlegek eladása, hogy a vásárló ne csak a kapuig, hanem hosszú éveken át legyen elégedett!

Termékeinkről:

Kínálatunk nagyon szerteágazó és bőséges! Szinte minden mérlegelési feladatra tudunk megfelelő mérleget adni! Több száz mérleg közül választhat! Hogy senki se vesszen el a hatalmas kínálatban, több segítséget is nyújtunk: honlapunk mérlegek menüpontjába folyamatosan, rendszerezve töltjük fel a modelleket, ha szolgáltatások menüpontunkban kér árajánlatot, igényeit leírja mi személyre szabott ajánlatot küldünk, de ha felkeres bennünket személyesen is szívesen segítünk!