Mérlegek forgalmazása

Cégünk kínálatában minden mérlegelési feladatra található megfelelő mérleg!  Patikamérlegtől, a 60 t hídmérlegig mindent megtalál kínálatunkban! Tekintse meg mérlegeinket és kérjen árajánlatot!

 Dibal laposJCA hitelesithetoGSE-LED tavkapcsolovalOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Árajánlat kérés! (modul)

Ügyintéző neve (kötelező)

Cégnév (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Az alábbi mérleg(ek) érdekel

Kérjük írja be az alábbi kódot:
captcha

 

 

 

Üzletpolitikánkról:

Nálunk a vevő az első! Igyekszünk mindenben vásárlóink igényeit kielégíteni! Tudjuk a mai világban mindenkinek nagyon fontos szempont az ár. Törekszünk a mindig legkedvezőbb áron adni termékeinket, de nem minden áron! Az olcsó ár nem mehet a minőség rovására. Célunk precíz, minőségi mérlegek eladása, hogy a vásárló ne csak a kapuig, hanem hosszú éveken át legyen elégedett!

Termékeinkről:

Kínálatunk nagyon szerteágazó és bőséges! Szinte minden mérlegelési feladatra tudunk megfelelő mérleget adni! Több száz mérleg közül választhat! Hogy senki se vesszen el a hatalmas kínálatban, több segítséget is nyújtunk: honlapunk mérlegek menüpontjába folyamatosan, rendszerezve töltjük fel a modelleket, ha szolgáltatások menüpontunkban kér árajánlatot, igényeit leírja mi személyre szabott ajánlatot küldünk, de ha felkeres bennünket személyesen is szívesen segítünk!