Mechanikus m.átalakítása

Metrisoft hibrid

Mechanikus mérőszerkezettel rendelkező mérlegek elektronizálását, korszerűsítését vállaljuk, melyek megbízható, korróziómentes szerkezettel rendelkeznek. Az elektronizálást az EU metrológiai előírásainak megfelelő megoldással ú.n.  hibridizálással, vagy mérőcellák direkt aláépítésével végezzük el. Így a mérés eredménye könnyen leolvasható!  

Üzletpolitikánkról:

Nálunk a vevő az első! Igyekszünk mindenben vásárlóink igényeit kielégíteni! Tudjuk a mai világban mindenkinek nagyon fontos szempont az ár. Törekszünk a mindig legkedvezőbb áron adni termékeinket, de nem minden áron! Az olcsó ár nem mehet a minőség rovására. Célunk precíz, minőségi mérlegek eladása, hogy a vásárló ne csak a kapuig, hanem hosszú éveken át legyen elégedett!

Termékeinkről:

Kínálatunk nagyon szerteágazó és bőséges! Szinte minden mérlegelési feladatra tudunk megfelelő mérleget adni! Több száz mérleg közül választhat! Hogy senki se vesszen el a hatalmas kínálatban, több segítséget is nyújtunk: honlapunk mérlegek menüpontjába folyamatosan, rendszerezve töltjük fel a modelleket, ha szolgáltatások menüpontunkban kér árajánlatot, igényeit leírja mi személyre szabott ajánlatot küldünk, de ha felkeres bennünket személyesen is szívesen segítünk!