A bajai világutazó

A vilagjaro

1900-ban született Krammer József a világutazó mérleges. Sok érdekes cikk található itt vadregényes életéről.

Nagyítható cikkek:
(a képekre kattintva új lapon nagyobb méretben jelennek meg a cikkek, illetve lementve tovább nagyíthatók)

1972.01.30A Bajai vilagutazo 2.resz.A Bajai vilagutazo1.resz.A vilagjaro_merlegkeszito_mester_1Afrikai emlekek 1931..Eletmuvesz Krammer 1Eletmuvesz Krammer 2Eletmuvesz Krammer 3Eletmuvesz Krammer 4Eletmuvesz Krammer 5Eletmuvesz Krammer 6Horgaszkudarc1Horgaszkudarc_2Jelky nyomdokain1Jelky nyomdokain_2Pecasok es vilagjarok 1976.Ujevi_jokivansag_Egyiptombol1Ujevi_jokivansag_Egyiptombol_2Vilagjaro_merlegkeszito

Üzletpolitikánkról:

Nálunk a vevő az első! Igyekszünk mindenben vásárlóink igényeit kielégíteni! Tudjuk a mai világban mindenkinek nagyon fontos szempont az ár. Törekszünk a mindig legkedvezőbb áron adni termékeinket, de nem minden áron! Az olcsó ár nem mehet a minőség rovására. Célunk precíz, minőségi mérlegek eladása, hogy a vásárló ne csak a kapuig, hanem hosszú éveken át legyen elégedett!

Termékeinkről:

Kínálatunk nagyon szerteágazó és bőséges! Szinte minden mérlegelési feladatra tudunk megfelelő mérleget adni! Több száz mérleg közül választhat! Hogy senki se vesszen el a hatalmas kínálatban, több segítséget is nyújtunk: honlapunk mérlegek menüpontjába folyamatosan, rendszerezve töltjük fel a modelleket, ha szolgáltatások menüpontunkban kér árajánlatot, igényeit leírja mi személyre szabott ajánlatot küldünk, de ha felkeres bennünket személyesen is szívesen segítünk!