Magunkról

Az alapító Krammer JánosKrammer János 1866-ban megalapította mérleg készítő cégét. Akkor valószínűleg  nem is sejtette, hogy  több száz éves vállalkozást alapozott meg, hiszen utódai  ma is töretlen lelkesedéssel, szakértelemmel és a szakma iránti tisztelettel viszik tovább művét! A világ közben nagyot változott,de a Krammer név mindig garancia a minőségi munkára, a legmodernebb technológiára. Hiszen cégünk halad a korral. Kínálatunkban megtalálhatóak még a hagyományos mérlegek is, de ma már a 21. században mi is egyre inkább térünk át a digitális technikákra! Mérlegek menüpontunkban minden célra találhat mérleget! Nálunk patikamérlegtől, a hídmérlegig mindent megtalál !                                                 

„Mérlegeljen velünk!”

Címünk:6500 Baja Bolgár u. 2. (51 főút, Dózsa Gy.u. Bolgár u. sarok)
Tel./Fax: +36-79/321-261
E-mail: merleg@krammermerleg.hu                                                                                                 Cégtulajdonosok:  Krammer János                 
                              +36-30/259-8324              

Ha Ön már vásárolt tőlünk, akkor is segítséget szeretnénk nyújtani weboldalunkal! Meghibásodott mérlege miatt már nem kell telefonálnia, hiszen hibabejelentés menüpontunkon keresztül pontosan és egyszerűen értesíthet bennünket.

 Amennyiben pedig a család kalandos története érdekli, akkor is sok érdekes olvasni és néznivalót talál cégtörténelem menüpontunkban.

 

Keressen bátran elérhetőségeinken, vagy akár a térképen. Várjuk szeretettel!

Üzletpolitikánkról:

Nálunk a vevő az első! Igyekszünk mindenben vásárlóink igényeit kielégíteni! Tudjuk a mai világban mindenkinek nagyon fontos szempont az ár. Törekszünk a mindig legkedvezőbb áron adni termékeinket, de nem minden áron! Az olcsó ár nem mehet a minőség rovására. Célunk precíz, minőségi mérlegek eladása, hogy a vásárló ne csak a kapuig, hanem hosszú éveken át legyen elégedett!

Termékeinkről:

Kínálatunk nagyon szerteágazó és bőséges! Szinte minden mérlegelési feladatra tudunk megfelelő mérleget adni! Több száz mérleg közül választhat! Hogy senki se vesszen el a hatalmas kínálatban, több segítséget is nyújtunk: honlapunk mérlegek menüpontjába folyamatosan, rendszerezve töltjük fel a modelleket, ha szolgáltatások menüpontunkban kér árajánlatot, igényeit leírja mi személyre szabott ajánlatot küldünk, de ha felkeres bennünket személyesen is szívesen segítünk!