Hordó mérlegek

Elsősorban söröshordók, gázpalackok mérésére. Az Y- alakú platform három mérlegcellát tartalmaz, így a terhelhetőségéhez képest rendkívül kis önsúly jellemzi. Tartályok mérésénél a – mindig stabil -, háromágú kialakítás költségtakarékos és könnyen kezelhető megoldást jelent. A mérleg készülhet hitelesíthető változatban is. A különféle felhasználói igényeknek megfelelően többféle kijelző egységgel rendelhető.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAhordómérleg rozsdamentes alvázOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Átmérő: 50 cm, Magasság: 50 mm, Önsúly: 3 kg, Terhelhetőség: max. 100 kg Anyaga: rozsdamentes acél, festett acél

Fontos szerepe lehet az Ypsilon mérlegnek a vendéglátóiparban, ahol segítségével a sörcsapok közelében elhelyezett hordók csapolás közben is folyamatosan mérlegelhetők, így a fogyás és a készlet jól nyomon követhető.
Ilyen alkalmazásoknál tipikus konfiguráció az 50g kijelzett felbontás 100 kg méréshatár mellett, ami egy 50 literes hordó (kb. 64 kg) tartalmának követését 0.5 dl-es lépésekben teszi lehetővé. Sörszállítmányok átvételénél hiteles változat alkalmazása javasolt, mert csak ez lehet alapja reklamáció benyújtásának.

Üzletpolitikánkról:

Nálunk a vevő az első! Igyekszünk mindenben vásárlóink igényeit kielégíteni! Tudjuk a mai világban mindenkinek nagyon fontos szempont az ár. Törekszünk a mindig legkedvezőbb áron adni termékeinket, de nem minden áron! Az olcsó ár nem mehet a minőség rovására. Célunk precíz, minőségi mérlegek eladása, hogy a vásárló ne csak a kapuig, hanem hosszú éveken át legyen elégedett!

Termékeinkről:

Kínálatunk nagyon szerteágazó és bőséges! Szinte minden mérlegelési feladatra tudunk megfelelő mérleget adni! Több száz mérleg közül választhat! Hogy senki se vesszen el a hatalmas kínálatban, több segítséget is nyújtunk: honlapunk mérlegek menüpontjába folyamatosan, rendszerezve töltjük fel a modelleket, ha szolgáltatások menüpontunkban kér árajánlatot, igényeit leírja mi személyre szabott ajánlatot küldünk, de ha felkeres bennünket személyesen is szívesen segítünk!