Mérlegek

Cégünk kínálatában minden mérési feladatra talál mérleget! A választék óriási. Megpróbáltuk rendszerezni egy kicsit. Tizenegy  menüpontba szedtük össze a különböző mérlegeket.
A menüpontok elérhetők a „mérlegek” főmenü lenyíló almenüire, vagy a lenti kis képekre kattintva!

asztali_okallat_okarszorzos_okdaradsz_okdaru_okhalasz_okhid_oklabor_okraktar_okhordo_okkapcsolat_ok

Üzletpolitikánkról:

Nálunk a vevő az első! Igyekszünk mindenben vásárlóink igényeit kielégíteni! Tudjuk a mai világban mindenkinek nagyon fontos szempont az ár. Törekszünk a mindig legkedvezőbb áron adni termékeinket, de nem minden áron! Az olcsó ár nem mehet a minőség rovására. Célunk precíz, minőségi mérlegek eladása, hogy a vásárló ne csak a kapuig, hanem hosszú éveken át legyen elégedett!

Termékeinkről:

Kínálatunk nagyon szerteágazó és bőséges! Szinte minden mérlegelési feladatra tudunk megfelelő mérleget adni! Több száz mérleg közül választhat! Hogy senki se vesszen el a hatalmas kínálatban, több segítséget is nyújtunk: honlapunk mérlegek menüpontjába folyamatosan, rendszerezve töltjük fel a modelleket, ha szolgáltatások menüpontunkban kér árajánlatot, igényeit leírja mi személyre szabott ajánlatot küldünk, de ha felkeres bennünket személyesen is szívesen segítünk!