Kiállítás 2012

A Bajai Tür István Múzeumban 2013 márciusáig volt megtekinthető  a régi bajai iparosokról egy kiállítás, ahol cégünk központi helyen szerepelt! Köszönet Kothencz Kelemen néprajkutató múzeológusnak és Merk Zsuzsanna történész múzeológusnak akiknek nagy szerepük van abban hogy ez a kiállítás létre jöhetett! Továbbá itt szeretnénk még egyszer köszönetet mondani a múzeum dolgozóinak a kiállításért és Kothencz Kelemennek a rólunk írt remek cikkért!

(a teljes galéria megtekinthető a kis képre kattintva)

Nagyítható cikkek:
(a képekre kattintva új lapon nagyobb méretben jelennek meg a cikkek, illetve lementve tovább nagyíthatók)

Az alapito es az 1. iparjegy 1870

cikk_1cikk_2cikk_3cikk_4 

Üzletpolitikánkról:

Nálunk a vevő az első! Igyekszünk mindenben vásárlóink igényeit kielégíteni! Tudjuk a mai világban mindenkinek nagyon fontos szempont az ár. Törekszünk a mindig legkedvezőbb áron adni termékeinket, de nem minden áron! Az olcsó ár nem mehet a minőség rovására. Célunk precíz, minőségi mérlegek eladása, hogy a vásárló ne csak a kapuig, hanem hosszú éveken át legyen elégedett!

Termékeinkről:

Kínálatunk nagyon szerteágazó és bőséges! Szinte minden mérlegelési feladatra tudunk megfelelő mérleget adni! Több száz mérleg közül választhat! Hogy senki se vesszen el a hatalmas kínálatban, több segítséget is nyújtunk: honlapunk mérlegek menüpontjába folyamatosan, rendszerezve töltjük fel a modelleket, ha szolgáltatások menüpontunkban kér árajánlatot, igényeit leírja mi személyre szabott ajánlatot küldünk, de ha felkeres bennünket személyesen is szívesen segítünk!