Labor mérlegek

1

ISHIDA (JAPAN) labormérleg  HITELESÍTHETŐ!

 Az AJ mérlegcsaládban a forradalmian új, rezgővillás elven működő érzékelő továbbfejlesztett, ún. mono-metal változata van beépítve, mely a nagy precizitást megtartva alacsonyabb szerkezeti magasságot tesz lehetővé. Gyors nyugalomba állás: A rezgővillás technológiának köszönhetően az AJ mérlegek beállási ideje kevesebb mint két másodperc, mely idő jóval kisebb, mint akár a nyúlásmérő bélyeges, akár az elektromágneses mérlegek beállási ideje.Japán precíziós labormérleg LCD kijelzővel.1táblák

 ISHIDA (JAPAN) labormérleg HITELESÍTHETŐ!

2

 

 

 

 

  

2táblák

MWP sorozat technológiai mérésekre:

3

Az MWP típusú mérleg kis tömegmennyiségek, pl.: alkatrészek nagypontosságú mérésére, darabszámlálására és százalékos mérésére alkalmas.

Jellemzők:

– Nagy pontosság (kijelzett felbontás: 1:30000)
– Automatikus háttérvilágítás
– Stabilizálódási idő < 2 másodperc
– RS-232 (opcionális)
– Mértékegységek: g, ct , lb, oz, GN, oz t, dwt , t
– Tárázható
– Kalibrálható ( 1 évre )

 3táblák

RADWAG WTB labormérleg NEM HITELES!

45

A WTB típusú labormérlegek általános labor alkalmazásokra használható.  Ipari területeken ellenőrző mérlegként, ellenőrzőmérésre is alkalmas. 
Radwag (lengyel) gyártmány.

Tulajdonságok: Darabszámlálás,    Kijelzés százalékban,    Összeadás,    Állatmérés,   Ellenőrző mérés

4táblák

 RADWAG WLCB1  labormérleg HITELES! 6

 A WLC B1 típusú labormérlegek a hazai mérleg piac legolcsóbb hiteles labormérlegei. A mérlegek egyaránt megfelelnek labor, ékszerész és gyógyszertári mérleg alkalmazásoknak is.

Tulajdonságok:       Darabszámlálás,       Kijelzés százalékban,        Ellenőrző mérés

5táblák

 

 

RADWAG PS C/2 labormérleg HITELES! ( *-gal jelölt )

78

 

 

PS típusú labormérleg háttér-világításos LCD kijelzővel, valamint belső, motoros kalibrációval rendelkeznek

Tulajdonságok:
Darabszámlálás, Sűrűségmérés, Kijelzés százalékban, Összegzés, A csillaggal ( * ) jelölt típusok hitelesítettek!

6táblák7táblák

Üzletpolitikánkról:

Nálunk a vevő az első! Igyekszünk mindenben vásárlóink igényeit kielégíteni! Tudjuk a mai világban mindenkinek nagyon fontos szempont az ár. Törekszünk a mindig legkedvezőbb áron adni termékeinket, de nem minden áron! Az olcsó ár nem mehet a minőség rovására. Célunk precíz, minőségi mérlegek eladása, hogy a vásárló ne csak a kapuig, hanem hosszú éveken át legyen elégedett!

Termékeinkről:

Kínálatunk nagyon szerteágazó és bőséges! Szinte minden mérlegelési feladatra tudunk megfelelő mérleget adni! Több száz mérleg közül választhat! Hogy senki se vesszen el a hatalmas kínálatban, több segítséget is nyújtunk: honlapunk mérlegek menüpontjába folyamatosan, rendszerezve töltjük fel a modelleket, ha szolgáltatások menüpontunkban kér árajánlatot, igényeit leírja mi személyre szabott ajánlatot küldünk, de ha felkeres bennünket személyesen is szívesen segítünk!