2019 -es újdonságok

Honlapunk több pontban is megújult!

Még 2018 tavaszán megtettük a kötelező adatvédelmi beállításokat.

A napokban (2019 januárja) beállítottuk az oldalhoz tartozó SSL tanúsítványt, így már hivatalosan is biztonságos oldal lettünk!

A mai napon (2019.01.10.) modernizáltuk a „Mérleg” menüpontot hogy a kíváncsiak könnyebben megtekinthesség Krammer József bajai mérleges, világutazó, kalandor életéről szóló filmet!

Hozzászólás zárolva.

Üzletpolitikánkról:

Nálunk a vevő az első! Igyekszünk mindenben vásárlóink igényeit kielégíteni! Tudjuk a mai világban mindenkinek nagyon fontos szempont az ár. Törekszünk a mindig legkedvezőbb áron adni termékeinket, de nem minden áron! Az olcsó ár nem mehet a minőség rovására. Célunk precíz, minőségi mérlegek eladása, hogy a vásárló ne csak a kapuig, hanem hosszú éveken át legyen elégedett!

Termékeinkről:

Kínálatunk nagyon szerteágazó és bőséges! Szinte minden mérlegelési feladatra tudunk megfelelő mérleget adni! Több száz mérleg közül választhat! Hogy senki se vesszen el a hatalmas kínálatban, több segítséget is nyújtunk: honlapunk mérlegek menüpontjába folyamatosan, rendszerezve töltjük fel a modelleket, ha szolgáltatások menüpontunkban kér árajánlatot, igényeit leírja mi személyre szabott ajánlatot küldünk, de ha felkeres bennünket személyesen is szívesen segítünk!